Kvartet otpisan za Napoli!

Izvor: Sportske.net, 23.Nov.2018, 11:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kvartet otpisan za Napoli!

Teška situacija za Crvenu zvezdu pred gostovanje vicešampionu Italije u okviru 5. kola Lige šampiona.

Pred fudbalerima Crvene zvezde nalazi se gostovanje Radničkom iz Niša, ekipi koja trenutno zauzima drugo mesto na tabeli i predstavlja najvećeg konkurenta u borbi za titulu.

Jasno je da je meč na "Čairu" u fokusu, ali se u isto vreme razmišlja i o gostovanju Napoliju koje će uslediti >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << za pet dana.

Crvena zvezda posle pobede nad Liverpulom i dalje ima šanse za plasman u eliminacionu fazu Lige šampiona ili Ligu Evrope i zbog toga predstojeće gostovanje u Napulju nosi epitet utakmice sezone.

Ono što posebno brine pred duel na stadionu "San Paolo" jeste kompleksna kadrovska situacija u srpskom timu. Pisali smo juče da je nekoliko igrača pod znakom pitanja, a izgleda da više nema dileme oko toga da će kvartet propustiti meč sa Napolijem.

Na gostovanju vicešampionu Italije Vladan Milojević neće moći da računa na Filip Stojkovića, kapitena Vujadina Savića, Dušana Jovančića, a vrlo verovatno i Milana Pavkova.

Pomenuta četvorica ne treniraju od duela sa Liverpulom na kojem su igrali od prvog minuta, a njima treba dodati i Gorana Čaušića koji je takođe pod terapijama.

Foto: Beta/Branislav Božić/Mo

Ako je za utehu, Ričmond Boaći se vraća iz povrede i počeo je sa treninzima slabijeg intenziteta. Moguće je da će povremeni reprezentativac Gane preskočiti gostovanje Radničkom da bi bio fit za duel sa Napolijem.

Strateg crveno-belih moraće da se osloni na alternativna rešenja. Vujadina Savića će odmeniti Srđan Babić, na poziciji desnog beka igraće Marko Gobeljić, a izvesno je da će uz Branka Jovičića na poziciji zadnjeg veznog igrati još Nenad Krstičić.

Ukoliko Pavkov ne bude spreman za Napoli odmeniće ga Ričmond Boaći ili Nikola Stojiljković, a na pozicijama iza napadača Milojević ima dosta opcija i bar tu neće imati problema.

Utakmica petog kola Grupe C Lige šampiona između Napolija i Crvene zvezde igra se u sredu, 28. novembra.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.