Kuzmićev dubler u reprezentaciji i Zvezdi strpljivo čeka svoju šansu

Izvor: RTS, 04.Avg.2019, 13:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kuzmićev "dubler" u reprezentaciji i Zvezdi strpljivo čeka svoju šansu

Mladi srpski centar Nikola Jovanović, naknadno je (nakon udesa Ognjena Kuzmića) dobio poziv za pripreme reprezentacije Srbije za Svetsko prvenstvo koje se održava u Kini, i kako sam kaže uživa u radu sa selektorom Đorđevićem i saigračima na Kopaoniku.
Na neki način, Nikola Jovanović je dubler Ognjena Kuzmića.

Zamenio ga je na spisku za reprezentativne pripreme posle nezgode koju >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je Kuzmić doživeo, a vrlo verovatno će ga menjati i u Crvenoj zvezdi, u koju se vratio nakon jednogodišnje pozajmice u italijnskom Trentu. Ipak, trenutno mu je fokus samo na državni tim i rad na Kopaoniku.
"Super je, treniramo jako. Sad smo završili treći ciklus. Svi su super momci, pogotovo ovi stariji koji nama mlađima pomažu da se prilagodimo na najbolji mogući način. Stvarno je sve kako treba", kaže Nikola za RTS.
Iako je među najmlađima, nema "maltretiranja" od strane iskusnijih kolega:
"Za sada se provlačimo", uz smeh priča Jovanović i dodaje: "Toliko su nam pomogli da stvarno ne mogu da se žalim". 
Nikola otkriva da rad na Kopaonku podrazumeva dva treninga dnevno i da je prilično naporno. Ipak, ima vremena da se prate dešavanja u drugim timova.
"Pratimo, što se Amerikanaca tiče malo i 'trljamo ruke'. Međutim, treba da budemo maksimlano spremni, prvenstvo će biti jako zahtevno. Ima tu još puno dobrih ekipa i treba da idemo utakmicu po utakmicu. Što se mene lično tiče, na meni je da treniram jako i da pomognem reprezentaciji da se što bolje pripremi, pa šta bude - biće", poručuje Nikola, koji ima još godinu dana ugvora sa Zvezdom i pojaviće se na pripremama tima Milana Tomića za novu sezonu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.