Kuzmić se probudio iz kome

Izvor: Beta, 18.Jul.2019, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kuzmić se probudio iz kome

Košarkaš Crvene zvezde Ognjen Kuzmić probudio se ovog popodneva iz kome, saopštili su crveno-beli."Ognjen Kuzmić se probudio u četvrtak u popodnevnim časovima iz kome i u svesnom je stanju. Oseća se dobro, pozitivno reaguje na sve terapije, a lekarski tim Urgentnog centra zadovoljan je i činjenicom da se povlače kontuzione promene na plućima, izazvane saobraćajnom nesrećom koju je Kuzmić doživeo u nedelju u jutarnjim časovima", navodi se na sajtu kluba.Kuzmić nastavlja lečenje i oporavak koji ide u pozitivnom smeru, saopštila je Zvezda.Zvezda će nastaviti svakodnevno da informiše javnost o zdravstvenom stanju reprezentativca Srbije.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Ognjen Kuzmić SE PROBUDIO IZ KOME: Košarkaš u svesnom stanju, reaguje na terapije

Izvor: Story, 18.Jul.2019

Košarkaš Crvene zvezde i reprezentativac Srbije Ognjen Kuzmić se probudio u četvrtak u popodnevnim časovima iz kome i u svesnom je stanju. Kako prenose domaći mediji, on se oseća dobro, pozitivno reaguje na sve terapije, a lekarski tim Urgentnog centra zadovoljan je i činjenicom da se povlače...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.