Kurtinajtis: Nedostajalo nam je energije od igrača s klupe

Izvor: Beta, 31.Okt.2019, 22:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kurtinajtis: Nedostajalo nam je energije od igrača s klupe

Trener košarkaša Himkija Rimas Kurtinajtis rekao je posle večerašnjeg poraza od Crvene zvezde da je njegovom timu nedostajalo energije, posebno igrača s klupe."U ovom duplom pogramu utakmica, mi smo bili u boljoj situaciji... Ali nije problem bio u tome, već to što su igrači mislili samo na sebe i neki od nosilaca su se potrošili protiv Panatinakosa. Nismo imali podršku od igrača s klupe. Ovo je bilo dobro iskustvo, imamo još šest duplih programa. Moramo da naučimo da kontrolišemo utakmicu. Hvala Zvezdi što nam je bila dobra lekcija", rekao je Kurinajtis novinarima posle meča.Himki je večeras u beogradskoj hali "Aleksandar Nikolić" izgubio od Crvene zvezde sa 78:90 u šestom kolu Evrolige."čestitam Zvezdi i treneru Andriji Gavriloviću na odličnoj utakmici s mnogo energije i bukvalno su ostavili srce na terenu. Pobeda se nije dovodila u pitanje", rekao je on.Upitan o stanju plejmejkera Stefana Jovića koji je polomio rebro, Kurinajtis kazao je da ga u timu očekuje za oko nedelju dana."Počeo je individualno da treninra. Možda će se vratiti već sledeće nedelje. Verujem da ćemo izgledati mnogo bolje. U ovom trenutku moramo da preživimo s igračima koje imamo", rekao je trener Himkija.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Trener Himkija zahvalan Zvezdi na večerašnjim lekcijama!

Izvor: Sportske.net, 31.Okt.2019

Zanimljiva izjava Rimasa Kurtinaitisa...Crvena zvezda je večeras slavila u duelu protiv Himkija, a Rimas Kurtinaitis koji je predvodio goste u ovom meču je čestitao svom prijatelju i treneru Gavriloviću, kao i Crvenoj zvezdi..."Prvo želim da čestitam Zvezdi i treneru Gavriloviću na pobedi, na...

Nastavak na Sportske.net...

SLAVNI LITVANAC OBJASNIO ZAŠTO JE ZVEZDA POBEDILA HIMKI: Crveno-beli BUKVALNO ostavili srce na terenu

Izvor: Kurir, 31.Okt.2019

Trener košarkaša Himkija Rimas Kurtinajtis rekao je posle večerašnjeg poraza od Crvene zvezde da je njegovom timu nedostajalo energije, posebno igrača s klupe.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.