Kup: Zvezda uzela trofej i stala uz rame Voši!

Izvor: Sportske.net, 10.Mar.2019, 21:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kup: Zvezda uzela trofej i stala uz rame Voši!

Odbojkaši Crvene zvezde osvojili su trofej u nacionalnom kupu i izjednačili se sa Vojvodinom koja je do danas imala najviše uspeha u kupu.

Finale nacionalnog kupa Srbije za odbojkaše održano je u Lajkovcu gde su se za trofej borile ekipe Crvene zvezde i kragujevačkog Radničkog.

Crvena zvezda je slavila sa 3:0 (25:18, 25:21, 25:20) i tako stigla do 14. trofeja u nacionalnom kupu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Meč je trajao 82 minuta, a odbojkaši Crvene zvezde su tokom sva tri seta bili bolji rival i uspešno sprečavali sve pokušaje Kragujevčana da ih sustignu.

Crveno-beli su tako stigli do petog trofeja u Kupu tokom tekuće decenije i izjednačili se po učinku sa Vojvodinom koja je do sada držala prvo mesto sa 14 trofeja u nacionalnom kupu.

Zvezda i Voša sada dele prvo mesto sa po 14 trofeja dok je Partizan treći najuspešniji srpski klub sa 7 odličja u kupu.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Lajkovac u delirijumu, Zvezda je opet pala u finalu!

Izvor: MozzartSport.com, 11.Mar.2019, 00:15

Preko 3.000 ljudi u hali u Lajkovcu je u delirijumu ispratilo finale Kupa Srbije i proslavilo novi trofej domaćeg Železničara. Tim iz Lajkovca je kao domaćin odbrnio pehar osvojen prošle godine i po drugi put se u klupskoj istoriji ovenčao trofejom u nacionalnom kupu. I opet je savladan isti rival...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.