Kup Radivoja Koraća: Zvezda odbranila trofej posle mega muke!

Izvor: Vesti-online.com, 09.Feb.2014, 23:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kup Radivoja Koraća: Zvezda odbranila trofej posle mega muke!

Crveno-beli su osvojili sedmi trofej u nacionalnom kupu.

 

Kakva ludnica, kakvo finale i borba do poslednjeg zvuka sirene! Finale koje je potpuno opravdalo sva očekivanja, prenosi "Mocart sport". 

 

U duelu Crvene zvezde i Mega Vizure ljubitelji košarke su mogli da vide sve - uzbuđenje od prvog do poslednjeg minuta, uz nekoliko velikih preokreta, tenzije na parketu, ali i košarku koja je sigurno oduševila sve. Ipak, u lavovskoj borbi dva >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << tima koja su prikazanim igrama u prethodna četiri dana potpuno zaslužila pravo da se bore za trofej Kupa Radivoja Koraća, pobedu su odneli crveno-beli - 81:80 (15:31, 27:11, 19:18, 20:20).

 

Izabranici Dejana Milojevića su, i pored "neprijateljske" atmosfere koja ih je pratila, pokazali izuzetnu hrabrost, želju, volju i smelost da izađu na crtu favorizovanom rivalu, a malo im je nedostajalo da se popnu na tron. Čak su se svih osam igrača, koji su odigrali ovaj susret, upisala u listu strelaca, a petorica su imala dvocifren učinak. Još jednu sjajnu partiju pružio je Micić, koji je ubacio 18 poena, koliko je dao i Varda.

Izgledalo je kao da će crveno-beli privesti lagano kraju ovu utakmicu, ali su Micić i Varda sa dve vezane trojke doneli izjednačenje - 80:80. Dva uzastopna napada Katić i Radenović nisu uspeli da realizuju u poslednjem minutu, sa druge strane trojku nije pogodio Varda, a onda je Nelson iskoristio jedno sloobodno bacanje, ispostavilo se dovoljno za pobedu - 81:80. Mega je imala četiri sekunde za trijumf, ali nije pogodio Jokić u poslednjem napadu.

 

CRVENA ZVEZDA - MEGA VIZURA 81:80 (15:31, 27:11, 19:18, 20:20)

 

CRVENA ZVEZDA: Rebić, Lazić, Blažič 12 (7 skokova), Simonović 7 (10 skokova, 3 blokade), Marjanović, Radenović 6 (10 skokova, 3 asistencije), Katić 21 (12 skokova), Tejić, Nelson 15 (4 asistencije), Dženkins 20 (5 asistencija), Stojanović, Dragićević.

MEGA VIZURA: Reljić, Krstić, Dangubić 10 (7 skokova), Đoković, Avramović 1 (5 skokova), Micić 18 (4 skoka, 9 asistencija), Luković 4, Radović 12 (5 skokova), Miljenović 7 (4 asistencije), Jokić 10 (9 skokova, 2 asistencije), Varda 18 (4 skoka), Tijanić.

 

 

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Kup Radivoja Koraća: Zvezda odbranila trofej posle mega muke!

Izvor: Dzungla.org, 09.Feb.2014

Crvena zvezda je osvojila sedmi trofej u nacionalnom kupu. . OpširnijeVesti Online

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.