Kup Francuske - Radonja, nismo znali da imaš Maradonu u timu! Mitrović požuteo, dalje ide Marsej! (video)

Izvor: Sportske.net, 30.Jan.2020, 00:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kup Francuske - Radonja, nismo znali da imaš Maradonu u timu! Mitrović "požuteo", dalje ide Marsej! (video)

Fantastičan pogodak desnog beka domaće ekipe Bune Sara.

Fudbaleri Olimpika iz Marseja plasirali su se u četvrtfinale Kupa Francuske pošto su na Veledromu savladali Strazbur rezultatom 3:1.

Bio je to okršaj dvojice srpskih fudbalera - Nemanje Radonjića i Stefana Mitrovića koji je dobio nekadašnji fudbaler Crvene zvezde.

Upravo je Radonjić imao dobru priliku već na početku meča, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ali loptu je unutar kaznenog prostora poslao pored desne stative.

Ipak, spasa za Strazbur nije bilo u u 32. minutu kada je u telo Bune Sara očigledno ušao duh Dijega Maradone.

Desni bek Marseja je pretrčao više od 50 metara po desnoj strani, prevario nekoliko čuvara i sjajnom završnicom savladao golmana.

Do odlaska na odmor, Marsej je povisio na 2:0 u 43. minutu kada je Dimitri Paje bio precizan sa penala.

Strazbur je smanjio zaostatak u 59. minutu preko Bendžamina Kornjea, ali to je bilo sve što je ekipa koju kao kapiten predvodi Stefan Mitrović mogla da uradi.

Imao je Radonjić još jednu propuštenu priliku pre nego što je zamenjen u 73. minutu, Mitrović je zaradio žuti, a njegov kolega iz štoperske linije Ndur direktan crveni karton.

Konačnih 3:1 postavio je Bubakar Kamara u petom minutu nadoknade vremena.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.