Kueva još nije pronašao klub, Zvezda na potezu!

Izvor: Sportski Žurnal, 15.Jan.2013, 21:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kueva još nije pronašao klub, Zvezda na potezu!

Kristijan Kueva još nije pronašao klub, tako da nije izgubljen za Crvenu zvezdu! Peruanski reprezentativac, naime, nije se dogovorio sa Ponta Pretom, tako da nije potpisao ugovor i odustao je od namere da karijeru u Brazilu.

Peruanski mediji prenose da Kuevu sad želi čileanski Union Espanjol, sa kojim trenutno pregovara.
Kako je od prvog dana velika želja sportskog direktora crveno-belih, Zorana Stojadinovića, ko zna možda ove zime i stigne na Marakanu, ako >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << rukovodstvo bude brzo reagovalo i pronašlo novac sa nepredvidivog vezistu. Stojadinović trenutno nije u Beogradu, moguće je da je jedan od razloga Kueva, u svakom slučaju, ne krije da i dalje traga za pojačanjima.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.