Kueva izmiče Zvezdi, minimalne šanse da dođe na Marakanu

Izvor: Sportski Žurnal, 04.Jan.2013, 20:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kueva izmiče Zvezdi, minimalne šanse da dođe na Marakanu

Kristijan Kueva ne dolazi, a minimalne su šanse da se nešto promeni u roku od dan ili dva, jer sa Marakane još nije ni poslata ponuda za reprezentativca Perua!
Odlični vezista, kojeg je predložio Zoran Stojadinović, obasut je pozivima, a izgleda da je na pragu brazilskog Ponte Preta, pa Crvena zvezda nema još mnogo vremena.
Crveno-beli su, istina, poslali poziv da dođe na razgovor, međutim, postoji i administrativni problem, jer je u slučaju Peruanca složena >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << procedura dobijanja vize.
Poslali smo pozivno pismo kako bi dobio vizu, jer bi trebalo da dođe na pregovore i lekarske preglede, međutim, imamo veliki problem. U Limi je ukinuta ambasada Srbije, tako da mora da ide negde drugde. Tražimo rešenje… – kazao je juče popodne prvi operativac Zvezde, Milorad Zečević.
Jedna od opcija je odlazak Kueve u Buenos Aires, ali je pitanje koliko je voljan za tako nešto, zbog čega je razmatrana i mogućnost da se sve završi na nekom neutralnom terenu, recimo u Španiji.
U tom slučaju Peruanac bi se kasnije, kad izdejstvuje vizu, priključio ekipi na pripremama.
Kueva i njegov menadžer, ipak, ne žele da ulaze u bilo kakvu avanturu dok na papiru ne dobiju konkretne uslove pod kojima bi „desetka” reprezentacije Perua nosila crveno-beli dres, s obzirom da imaju na stolu još nekoliko konkretnih ponuda.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda ostala i bez Peruanca: Kuevin otac potvrdio da igrač ide u Ponte Pretu

Izvor: MozzartSport.com, 05.Jan.2013, 10:32

  Crvena zvezda je ostala bez još jednog željenog pojačanja. Posle venecuelanskog štopera Grandija Peroza, na Marakanu neće doći ni „peruanski Volkot“ Kristijan Kueva. Otezanje Zvezdine uprave je značilo da se dve želje sportskog direktora Zorana Stojadinovića neće ostvariti. Podsetimo,...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.