Krunić napustio Čukarički

Izvor: B92, 12.Avg.2010, 17:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krunić napustio Čukarički

Nekadašnji trener Željezničara Simo Krunić, podneo je u sredu uveče ostavku na mesto trenera Čukaričkog.

Krunić koji je uspeo sa ekipom sa Banovog Brda da obezbedi opstanak u superligi prošle sezone, navodno nije želeo više da gleda osipanje igračkog kadra i tešku finansijsku situaciju.

Čukarički je tako drugi klub koji je ostao bez prvog trenera, a da ovogodišnja sezona nije ni počela. Pre "Čuke” bez trenera, nakon neuspeha u Evropi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bez trenera je ostala i Crvena zvezda, jer je ostavku podneo Ratko Dostanić.

Sekretar stručnog štaba Čukaričkog., Momir Mileta izjavio je da je sve u klubu iznenadila Krunićeva odluka,ali i da će pronaći rešenje do početka prvenstva.

Najverovatnije, mesto prvog trenera preuzeće dosadašnji Krunićev pomoćnik Aleksandar Jović, koji će u decembru dobiti PRO licencu, ali ima pravo da sedi na klupi jer je "odslušao” 2/3 predavanja za tu licencu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.