Krunić: Zadovoljan bih bio remijem protiv Zvezde

Izvor: RTS, 14.Dec.2018, 15:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krunić: Zadovoljan bih bio remijem protiv Zvezde

Trener fudbalera Čukaričkog Simo Krunić poručio je da bi bio zadovoljan i remijem protiv Crvene zvezde na kraju prvog dela Superlige Srbije. Utakmica 21. kola Superlige izmedu Čukaričkog i Crvene zvezde igra se u subotu od 15 sati na stadionu na Banovom brdu.
"Videli smo svi šta je Crvena zvezda pokazala ove jeseni, u evropskim takmičenjima i na domaćim terenima. Ostvarili su odlične rezultate. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Ovo je poslednja utakmica u godini, za nas dolazi u najbolje moguće vreme, radujemo se spektaklu. Za duel protiv Zvezde nije nam potrebna posebna motivacija", istakao je Krunić.

Izuzev suspendovanog Asmira Kajevića, Krunić nema problema sa povredama igrača.
"Imamo veliki fond kvalitetnih igrača na raspolaganju i, kao uvek u takvim situacijama, imam slatke muke oko sastava tima. Trudićemo se da postignemo što bolji rezultat protiv protivnika kakav je Crvena zvezda, a zadovoljni bismo bili da ne izgubimo".
Krunić se nije složio sa konstatacijom novinara da bi prednost Čukaričkog mogao da bude umor i emotivna istrošenost Zvezde posle duela sa Pari Sen Žermenom u Ligi šampiona.
"Znam da ce Zvezda ozbiljno ući u utakmicu protiv nas. Nema neke specijalne pripreme za duele protiv Zvezde, Partizana ili drugih rivala. Bodovi se gube i osvajaju i protiv njih, i protiv slabijih timova. Opet, jasno je da dobar rezultat protiv ovakvih protivnika ne donosi samo jedan ili tri boda, već mnogo više. Crvena zvezda je pokazala tokom čitave sezone da ima dva pođednako dobra tima na raspolaganju, igrali su paralelno na tri fronta, sa velikim uspehom", zaključio je on.
Utakmica 21. kola Superlige Čukarički - Crvena zvezda na programu je u subotu na stadionu na Banovom brdu sa početkom u 15 sat.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Krunić ima cilj - zadovoljan i bodom

Izvor: Sportske.net, 14.Dec.2018

Trener Čukaričkog smatra da bi bod protiv Crvene zvezde bio odličan za njegov tim...Trener fudbalera Čukaričkog Simo Krunić rekao je danas da bi bio zadovoljan ako njegova ekipa ne izgubi u predstojećem meču protiv Crvene zvezde..."Videli smo svi šta je Crvena zvezda pokazala ove jeseni, i u...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.