Kruna (ne)menja vlasnika

Izvor: Press, 13.Apr.2017, 11:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kruna (ne)menja vlasnika

Odbojkaši Vojvodine i Crvene zvezde, u Novom Sadu, počinju finalnu seriju plej-ofa za titulu. Ekipa iz Beograda je brani.
foto: novosti.rs
Kruna ostaje crveno-bela. Odgovor na pitanja da li će Vojvodina posle 10 godina postati šampion Srbije ili će Crvena zvezda osvojiti šestu uzastopnu titulu dobićemo u finalu plej-ofa, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << koji počinje u četvrtak (18.00) u Novom Sadu. Novosađani imaju prednost domaćeg terena, a Beograđani iskustvo u odlučujućim mečevima za naslov najbolje ekipe u zemlji.
- Očekuje nas neizvesno finale, biće to sportski spektakl. Nadam se da će nas navijači podržati, jer su to momci zaslužili. Zvezda ima dužu klupu, ali i mi znamo kako da dođemo do toliko željene titule. Imamo potencijal, borbeni smo, strpljivi i uporni - ističe strateg Novosađana Nedžad Osmankač.
Biće to repriza i prošlogodišnjeg finala u kojem je Zvezda bila uspešnija. Ove sezone Vojvodina je slavila u Beogradu (3:2), a Zvezda u Novom Sadu - 3:1. Prvak je ekipa koja ostvari tri pobede. Drugi meč je 17. (17.30) u Novom Sadu, treći i eventualno četvrti, 20. i 23. u Beogradu, a moguća majstorica 27. aprila u Spensu.
- Svesni smo koliko mogu Novosađani. Oni su u ligaškom delu prvenstva pokazali najkonstantniju igru od svih ekipa. Želimo da igramo borbeno i ponovimo partije iz polufinala. Inače, tehničar Nikola Veljović ima povredu ramena, ali uz ekipu je i očekujem da pomogne - naglašava kormilar Zvezde Dragan Kobiljski.
 

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.