Krstović: Ponele su me emocije; Borjan: Bog nam je vratio sa duplom krunom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Maj.2021, 09:50

Krstović: Ponele su me emocije; Borjan: Bog nam je vratio sa duplom krunom

Fudbaler Crvene zvezde Nikola Krstović izjavio je da je bio siguran da će realizovati jedanaesterac u penal seriji finala Kupa Srbije protiv Partizana.

Crvena zvezda sinoć je osvojila 25. put nacionalni kup, posle boljeg izvođenja penala 4:3, a prilikom izvođenja jedanaesterca došlo je do koškanja sa Krstovića i golmana Partizana >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Vladimira Stojkovića.

"Prvi sam se javio treneru Stankoviću za izvođenje penala jer sam bio siguran u sebe i u to da ću ga dati. Malo su me ponele emocije, pa sam zato tako odreagovao. Ovaj pogodak posvećujem mojoj porodici koja me je uvek podržavala, u lepim i teškim trenucima. Mom ocu, majci i sestri, koje volim najviše na svetu", rekao je Krstović za klupski sajt.

Borjan: Bog nam je vratio sa duplom krunom

Kapiten i golman Crvene zvezde Milan Borjan rekao je da ovo bila nestvarna sezona za sve u klubu.

"Godina je bila nestvarna za sve nas u klubu. Samo je jedan poraz bio od Hofenhajma u grupnoj fazi Lige Evrope, mislim da je ovo uspeh za sve nas. Stvarno sam preponosan na moje saigrače, uradili su odličan posao. Mnogi ne znaju kroz šta smo mi sve prošli u svlačionici, ali ovim momcima kapa dole i vratilo nam se sve", rekao je Borjan za klupski sajt.

Borjan je bio jedan od junaka Zvezdine pobede jer je obranio dva jedanesterca.

"Bog nam je vratio sa duplom krunom posle toliko godina i sa svim ovim uspesima, obaranjem rekorda i svega Želim da se zahvalim svojoj porodici, sinu i ženi koji su mi najveća podrška i uvek su uz mene, navijačima, saigračima i upravi kluba. Hvala vam na svemu zvezdaši", zaključio je Borjan.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Krstović: Ponele su me emocije, pa sam zato tako odreagovao

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Maj.2021

Fudbaler Crvene zvezde Nikola Krstović izjavio je da je bio siguran da će realizovati jedanesterac u penal seriji finala Kupa Srbije protiv Partizana.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.