Krstajić čeka Zvezdin potez

Izvor: B92, 30.Mar.2023, 10:17

Krstajić čeka Zvezdin potez

Aktuelni selektor Bugarske Mladen Krstajić mogao bi da u narednom periodu promeni klub, ali to sve zavisi od odluke Crvene zvezde.

Naime bivši selektor Srbije je već pred izlazim vratima u Sofiji, jer čelnici saveza nisu zadovoljni rezultatima koje je postigao na startu kvalifikacija.

Ako Barak Bahar pređe u Crvenu zvezdu, to bi veoma odgovoralo Mladenu Krstajiću koji bi u tom slučaju najverovatnije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << postao novi trener Makabija iz Haife.

Aktuelnom selektoru Bugarske na ruku ide to što je u Haifi njegov veliki prijatelj Đovani Rosi, koji je glavni zagovornik njegovo dolaska u Izrael.

Sportski sektor klupskog rukovodstva će Mladena Krstajića predstaviti sportskom direktoru Galu Albermanu, pišu izraelski mediji.

Krstajić je već u svojoj trenerskoj karijeri radio u Izraelu, kada je bio trener Makabija iz Tel Aviva u sezoni 2021/22, sa kojim je završio na trećem mestu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.