Krstajić: Zvezda igra odlično, ali ne predajemo se, optimista sam

Izvor: Beta, 02.Mar.2021, 14:09

Krstajić: Zvezda igra odlično, ali ne predajemo se, optimista sam

Trener fudbalera TSC Mladen Krstajić rekao je danas da se raduje utakmici protiv Crvene zvezde i da je optimista pred taj prvenstveni duel jer je njegova ekipa u dobroj seriji rezultata bez primljenog gola."Zvezda igra odličan fudbal u poslednje vreme, to je pokazala i u utakmicama u domaćem prvenstvu i u utakmicama protiv Milana. U dobroj su formi, a meni je drago što nam u goste dolaze baš u trenutku kada smo i mi u dobroj formi. Imamo pet utakmica bez poraza i bez primljenog gola, tako da u sutrašnju utakmicu idemo sa velikim optimizmom", rekao je Krstajić.Fudbaleri TSC igraju u sredu od 16.05 u Senti protiv Crvene zvezde, utakmicu 25. kola Super lige Srbije.Krstajić je rekao da su igrači svesni odgovornosti."Svesni su da su postali pravi takmičari i očekujem pravu utakmicu svih 90  minuta", dodao je on.Kapiten ekipe iz Bačke Topole Saša Tomanović rekao je se njegova ekipa neće unapred predati i rekao da mu je žao što je Zvezda eliminisana iz Lige Evropa posle dobre igre protiv Milana."Naša ekipa je imala dobar početak sa pet utakmica bez primljenog gola. Osvajamo bodove na svakoj utakmici, bilo bi lepo da i protiv Zvezde nastavimo i da pokušamo da ne primimo gol. ...

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KRSTAJIĆ OPTIMISTA PRED ZVEZDU: Bivši kapiten crveno-belih ima poseban motiv!

Izvor: Kurir, 02.Mar.2021

Trener fudbalera TSC Mladen Krstajić rekao je danas da se raduje utakmici protiv Crvene zvezde i da je optimista pred taj prvenstveni duel jer je njegova ekipa u dobroj seriji rezultata bez primljenog gola.

Nastavak na Kurir...

POBEDA ZA IZLAZAK IZ KRIZE! Trener Radničkog: Da se iskupimo za lošije rezultate u drugom delu prvenstva

Izvor: Kurir, 02.Mar.2021

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Vladimir Gaćinović rekao je danas da će njegova ekipa u predstojećoj utakmici 25. kola Super lige protiv Proletera pokušati da se iskupi za lošije rezultate u drugom delu prvenstva.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.