Krško testira Zvezdine rezerviste pred Hanover

Izvor: Sportal.rs, 28.Jul.2014, 11:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krško testira Zvezdine rezerviste pred Hanover

Do kraja priprema u Sloveniji fudbaleri Crvene zvezde odigraće još dve test utakmice, sa ekipama Krškog i Hanovera.

Crvene-bele u ponedeljak od 18 časova u Krškom očekuje prijateljski meč sa istoimenim klubom. U ovoj test utakmici, trener Nenad Lalatović će šansu tokom 90 i kusur minuta dati igračima koji su imali manju minutažu tokom dosadašnjeg dela priprema.

Prvotimci će dan kasnije, u utorak 29. jula od 18:30 sati u Ptuju odigrati meč igrati protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << nemačkog Hanovera. Ekspedicija šampiona Srbije se 30. jula vraća za Beograd.

Zvezda će takmičarsku sezonu početi 9. avgusta, utakmicom za Radničkim iz Niša.

(Foto: crvenazvezdafk.com)
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Lalatović: Protiv Krškog debi Avramovskog i Bosančića, prvi tim igra protiv Hanovera

Izvor: Blic, 28.Jul.2014

Fudbaleri Crvene zvezde igraće u ponedeljak od 18 časova prijateljski meč protiv ekipe Krškog u Sloveniji, a trener tima sa Marakane Nenad Lalatović najavio je debi Miloša Bosančića i Danijela Avramovskog. .."Momci koji su odigrali protiv Vašaša drugo poluvreme igraće sada protiv Krškog,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.