Krneta: Očekujem da uzmemo titulu

Izvor: B92, 11.Feb.2014, 22:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krneta: Očekujem da uzmemo titulu

Štoper Crvene zvezde Jovan Krneta kaže za zvanični sajt kluba da njegov tim može da osvoji titulu i prekine dominaciju Partizana u domaćem prvenstvu.

"Očekujem titulu. Nikada u poslednje tri godine nismo na polusezoni bili u manjem bodovnom zaostatku. Mislim da smo mogli i na kraju jeseni da budemo prvi, međutim nismo, prvenstveno iz razloga što smo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bodove gubili u uslovno rečeno 'malim' utakmicama, dok smo rivale iz gornjeg dela tabele pobeđivali. Mislim da je bod zaostatka 15 kola pre kraja sezone nadoknadiv".

Do povratka u Beograd crveno-beli igraće još sa slovenačkim prvoligašem, ekipom Gorice.

"Dobro smo trenirali u proteklom periodu i želimo da i u poslednjem meču tokom ovih priprema ostvarimo pobedu. Zadovoljni smo urađenim do sada, kako pojedinačno, tako i kao kolektiv. Gorica je čvrsta ekipa, koja će se više opredeliti za defanzivu, nalik ostalim timovima iz slovenačke lige sa kojima smo se sastajali do sada. Ne znamo mnogo o njima, nismo ih gledali, ali i pored toga nadam se još jednom trijumfu“.

Krneta je zadovoljan i svojom minutažom na pripremama.

"U toku jesenje polusezone kao i tokom aktuelnog pripremnog perioda sam imao veliku minutažu i odigrao sam preko 90 posto mečeva. Ima još vremena do premijere protiv Javora, tako da u ovom trenutku ne znamo ko će započeti taj duel. Doveli smo i pojačanja, igrao sam dva puta u paru sa Savom Pavićevićem, i smatram da sam se dobro uklopio, uostalom kao i sa svim ostalim saigračima sa kojima sam igrao u paru“.

Zvezda prvi meč prolećnog dela šampionata igra sa Javorom 23. februara.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Krneta: Očekujem da uzmemo titulu

Izvor: B92, 11.Feb.2014

Štoper Crvene zvezde Jovan Krneta kaže za zvanični sajt kluba da njegov tim može da osvoji titulu i prekine dominaciju Partizana u domaćem prvenstvu..."Očekujem titulu. Nikada u poslednje tri godine nismo na polusezoni bili u manjem bodovnom zaostatku. Mislim da smo mogli i na kraju jeseni da budemo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.