Kristić: Večiti i Voša za titulu

Izvor: Sportski Žurnal, 09.Okt.2010, 02:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kristić: Večiti i Voša za titulu

Ekspedicija Crvene zvezde, lidera Super lige, stigla je na srpsku planinsku lepoticu u četvrtak popodne, a uprkos magli i prohladnom vremenu raspoloženje igrača i članova stručnog štaba je na zavidnom nivou.
Iako je glavna turistička sezona prošla, među gostima i stanovnicima Zlatibora i okoline dolazak crveno–belih izazvao je veliko interesovanje. Ekipa je smeštena u hotelu „Palisad”, dok treninge obavlja na stadionu „Švajcarija”.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Šef stručnog štaba Aleksandar Kristić u razgovoru posle treninga prisetio se već davne 1992. godine kada je kao igrač bio na Zlatiboru na zimskim pripremama u šampionskoj generaciji trenera Vladice Popovića.
Koji su razlozi za ove mini–pripreme na Zlatiboru?
Želeli smo da budemo zajedno, da se više družimo, ujedno i odemo iz Beograda, kako bismo promenili ambijent i u miru se osvežili za nastavak sezone – istakao je trener Kristić.
Sledeći susret je protiv novog superligaša iz Užica, koji je takođe na Zlatiboru, šta očekujete?
Poznajem trenera i dosta igrača ekipe Slobode Point Sevojna. Oni su do sada bez poraza i zahtevaju veliki respekt. Očekujemo dosta publike, veliku podršku naših navijača iz ovog kraja i dobru igru
Posle gostovanja u Lučanima očekuje vas večiti derbi protiv Partizana?
Ne pričam sada o tome.
Da li će i ovo prvenstvo biti mrtva trka za prvo mesto između večitih rivala?
Vojvodina je pokazala da je ozbiljan kandidat, a možda se još neka ekipa umeša.
D. Milojević
Amougu stiže ovog vikenda
Sportski direktor Crvene zvezde, Ivan Adžić, posredstvom klupskog portparola Marka Nikolovskog, potvrdio je da će Kamerunac Žan–Klod Amougu doći na probu.
– Očekujemo dolazak Kamerunca, videćemo ga na delu, a ključnu reč imaće trener Kristić – reči su Ivana Adžića.
Amougu bi tokom vikenda trebalo da se pojavi u Beogradu. Reč je o igraču sredine terena, rođenom 1991, godine, koji je do sada igrao za Patos, takođe i mladu selekciju Kameruna. Ukoliko zadovolji ukuse trenera Kristića biće peti stranac u Zvezdi.
D. P.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.