Kristić: Samo neka smo pobedili

Izvor: S media, 27.Sep.2010, 02:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kristić: Samo neka smo pobedili

Crvena zvezda je još jedna u nizu ekipa koja je ove sezone pobedila Čukarički, ali ekipa Aleksandra Kristića igrala je veoma loše na Banovom brdu.

Da Dejan Milovanović nije bio precizan iz slobodnog udarca možda bi došlo i do neočekivanog kiksa crveno-belih. Trener Kristić svestan je igre svoje ekipe.

- Najvažnije je da smo pobedili. Čukarički je igrao dobro, a u našoj igri >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << je bilo i dobrih i loših stvari. Zadovoljan sam rezultatom - konstatovao je Kristić.

Mnogo zadovoljniji bio je trener domaćina Aleksandar Jović.

- Teško je biti veliki u porazima i graditi atmosferu. Prezadovoljan sam kako smo igrali, jer smo dobro stajali na terenu i igrali dobro u defanzivi. Međutim, za Crvenu zvezdu je potreban i korak više, još veća želja i verovanja u sebe - rekao je Jović.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.