Krenula je nova Zvezdina mašinerija, Bamberg nemoćan pred srpskim evroligašem!

Izvor: Sportske.net, 01.Sep.2019, 19:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krenula je nova Zvezdina mašinerija, Bamberg nemoćan pred srpskim evroligašem!

Crvena zvezda uspešno započela seriju pripremnih utakmica.

Prvi Zvezdin rival večeras je bio nemački Brose Bamberg, meč je bio zatvorenog tipa, a tim Milana Tomića je na kraju slavio rezultatom 90:74.

Svoje debitantske nastupe u dresu Crvene zvezde upisali su igrači koji su ovog leta angažovani kao pojačanja za sledeću sezonu, poput Gista, Denkinsa, Derika i Lorenca Brauna.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Derik Braun je bio najefikasniji sa 14 poena, a 11 je upisao snažni centar Majkl Odžo. Dvocifrene poenterske učinke imali su i Perperoglu i Dobrić sa po 10 poena, dok se Lorenzo Braun istakao sa  11 asistencija.

Crvena zvezda mts: Braun D 14, Čović 8+5as, Braun L 8+11as+5sk, Perperoglu 10, Nenadić, Lazić 2uk, Beron 3, Dobrić 10, Gist 9, Dženkins 2+2uk, Simanić 7, Jovanović 8+5sk, Odžo 11.

Podsetimo, prethodno je bilo planirano da Zvezdin prvi rival bude Oldenburg, ali ali je zbog nekoliko bolesnih igrača nemačkog tima odlučeno da se igra protiv Bamberga.

Narednu proveru šampion Srbije i ABa lige imaće protiv turske Darušafake.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Zvezdina prva pobeda na pripremama od 16 razlike

Izvor: MozzartSport.com, 01.Sep.2019

Košarkaši Crvene zvezde pobedom su otvorili pripremni period pred novu takmičarsku sezonu. Crveno-beli su u meču zatvorenog tipa savladali nemački Brose Bamberg sa 90:74. U ovom meču trener Milan Tomić šansu je dao svim igračima, a najefikasniji su bili Derik Braun sa 14 poena, dvocifren učinak...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.