Kraso posle prvenca u dresu Zvezde: Uvek tako šutiram, trudim se da budem miran

Izvor: B92, 04.Jul.2023, 21:33

Kraso posle prvenca u dresu Zvezde: Uvek tako šutiram, trudim se da budem miran

Napadač Crvene zvezde Žan Filip Kraso postigao je prvi gol u dresu tog kluba.

Nije dugo trebalo doskorašnjem centarforu Sent Etjena, koji je doneo crveno-belima pobedu nad Zenitom pogotokom sa "bele tačke" (2:1).

"Veoma nam znači pobeda zbog činjenice da je Zenit izuzetno kvalitetan rival i da smo turnir u Rusiji, kao i drugi deo priprema uspešno počeli. Nedavno sam se priključio ekipi, ali imam osećaj da se brzo uklapam i da sve ide u najboljem smeru. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Veoma sam zadovoljan postignutim golom", počeo je Kraso. Izuzetno je bio miran pri izvođenju jedanaesterca.

"Što se tehnike izvođenja tiče, uvek tako šutiram. Trudim se da budem smiren pri izvođenju penala i da ne dozvolim da me išta poremeti", podvukao je novi napadač Crvene zvezde. Utiske posle meča je izneo i mladi fudbaler Zvezde Jovan Šljivić koji je priliku dobio sa klupe.

"Mislim da je jasno da je Zenit veoma dobra ekipa sposobna da igra na visokom nivou, a drago mi je što smo i mi to isto pokazali. Demonstrirali smo ovom utakmicom da dobro radimo na pripremama i siguran sam da ćemo biti još bolji. Presrećan sam što sam ovde, na meni je da radim i pokušam da opravdam očekivanja", rekao je Šljivić.

Svestan je šta se od njega očekuje. "Očekuje se da igrač na mojoj poziciji pravi razliku, ulazi u šanse i kreira, svestan sam toga. Trudim se da to radim, ali i da imam što bolji učinak kako bi doprineo rezultatima ekipe", zaključio je Šljivić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.