Kovačeve reči hrabre Zvezdu

Izvor: Sportske.net, 19.Sep.2019, 09:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kovačeve reči hrabre Zvezdu

Kovač pohvalio Zvezdu.

Trener Bajern Minhena Niko Kovač rekao je da ga raduje što je njegova ekipa takmičenje u Ligi šampiona počela pobedom, kao i da se pokazalo da je Crvena zvezda bila "tvrd orah".

"Zadovoljan sam rezultatom, jer znate da je takmičenje bitno početi pobedom. Bilo je teško Zvezda se pokazala kao tvrd >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << orah. Igrali su bez straha, borili su se sa svime što imaju, imali su veliki motiv na koncu...", rekao je Kovač za televiziju Arena sport.

Bajern je večeras u Minhenu pobedio Crvenu zvzedu sa 3:0 u prvom kolu Grupe B Lige šampiona.

"Znali smo da će se oni dobro braniti. Imali su u prvom poluvremenu dve akcije iz kojih su mogli da nam ugroze gol i da se lošije zavšre po nas. Mi smo držali kontrolu... Znate, nije lako doći u Minhen i nadigrati Bajern. Borili su se u svojim okvirima i mogućnostima, ali mislim da je ova pobeda zaslužena", rekao je Kovač.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.