Košarkašice Zvezde ubedljivo savladale Vrbas

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Jan.2019, 22:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Košarkašice Zvezde ubedljivo savladale Vrbas

U 15. kolu prve ženske lige, košarkašice Crvene Zvezde ubedljivo su savladale ekipu Vrbasa, a utakmica je rešena praktično već u prvoj četvtini.

Na kraju regularnog dela rezultat je bio 89:56 za jedini tim bez poraza u domaćem prvenstvu.

Košarkašice Crvene Zvezde u Vrbasu su od samog početka nametnule visok ritam sa presingom na svim delovima terena pa je rezultat nakon prve četvrtine bio >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << 24:7, a na poluvreme se otišlo sa vođstvom 45:28.

U nastavku utakmice, Vrbašanke nisu uspele ozbiljnije da zaprete pa je beogradski tim u meču bez rezultatske neizvesnosti, na kraju slavio sa čak 33 poena razlike.

Vrbašanke oslabljene odlaskom najbolje igračice Maje Šćekić nakon ovog teškog poraza šansu za plasman će tražiti u narednih sedam utakmica.

U narednom kolu ekipu Vrbasa očekuje teško gostovanje u Novom Sadu, dok Crvena Zvezda dočekuje ekipu Loznice.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.