Izvor: RTS, 18.Jan.2022, 16:18

Košarkaši Zvezde se oporavili, u petak protiv Asvela u EL

Košarkaši Crvene zvezde oporavili su se od koronavirusa i odigraće u petak meč protiv Asvela u Evroligi. Utakmica 20.kola protiv Reala igraće se u novom terminu 08. marta.
Crveno-beli su poslednji meč odigrali 2. januara protiv Splita u ABA ligi, a nakon toga imali su veliki problem sa koronom u timu, kada je bilo zaraženo 10 igrača, trener Dejan Radonjić i članovi stručnog štaba.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />
Kako je saopšteno, ekipa je konačno na okupu i prvu zvaničnu utakmicu nakon problema sa kovidom odigraće u petak u Lionu protiv Asvela.
Utakmica 20.kola Evrolige između Crvene zvezde i madridskog Reala koja je prvobitno trebalo da se odigra 11.01.2022. godine, igraće se u novom terminu 08.03.2022. godine u hali Aleksandar Nikolić.
Termini preostale dve utakmice koje su takođe bile odložene (Crvena zvezda mts - Fenerbahče Beko i Žalgiris Kaunas - Crvena zvezda mts) iz identičnog razloga, biće objavljeni naknadno.
 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda u petak protiv Asvela

Izvor: Danas, 19.Jan.2022, 10:16

Košarkaši Crvene zvezde oporavili su se od koronavirusa i igraće u petak protiv Asvela u Evroligi.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.