Košarkaši Zvezde poveli protiv Zadra u četvrtfinalu plej-ofa ABA lige

Izvor: Beta, 28.Apr.2023, 22:53

Košarkaši Zvezde poveli protiv Zadra u četvrtfinalu plej-ofa ABA lige

Košarkaši Crvene zvezde poveli su protiv Zadra u četvrtfinalu ABA lige, pošto su večeras u Beogradu u prvoj utakmici pobedili sa 100:73 (25:20, 33:16, 20:17, 22:20).Svi igrači Zvezde upisali su se među strelce, a najefikasniji bili su Nemanja Nedović i Filip Petrušev sa po 16 poena. Luka Mitrović pobedi je doprineo sa 13 poena, Fakundo Kampaco sa osam poena i osam asistencija, a sa po osam poena utakmicu su završili i Luka Vildosa, Hasan Martin i Ognjen Dobrić.U ekipi Zadra najefikasniji je bio Luka Božić sa 18 poena uz pet skokova i pet asistencija. Marko Ramljak postigao je 17 poena, Arijan Lakić 11 poena uz šest skokova, a Dario Drežnjak 11 poena.Osim na početku, Zvezda je vodila tokom čitave utakmice. Iz minuta u minut domaći su uvećavali prednost, koja je u jednom trenutku iznosila i 33 poena, 76:43. Zadar je do kraja utakmice uspeo da smanji zaostatak, ali nedovoljno da izbegne ubedljiv poraz na početku plej-ofa.Serija se igra na dve pobede, a druga utakmica na programu je u ponedeljak od 18 časova u Zadru.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Lejkersi eliminisali Memfis, Sakramento izjednačio sa "ratnicima" (VIDEO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Apr.2023, 10:52

Košarkaši LA Lejkersa deklasirala je tim Memfisa sa 125:85 u šestom meču i sa 4:2 u pobedama eliminisala ih iz završnice prvenstva. Tim Sakramenta je uspeo da na gostovanju nadigra Golden Stejt sa 118:99 i dođe do izjednačenja od 3:3 u pobedama.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.