Košarkaši Zvezde izgubili od Olimpijakosa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Dec.2014, 12:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Košarkaši Zvezde izgubili od Olimpijakosa

Košarkaši Crvene zvezde izgubili su večeras u Atini od Olimpijakosa sa 64:59 (13:16, 14:12, 15:20, 22:11), u utakmici Devetog kola Grupe D Evrolige.

Zvezda, koja je još u prošlom kolu obezbedila plasman u Top16 fazu, druga je na tabeli sa pet pobeda i četiri pobeda, dok je Olimpijakos lider sa skorom 8/1.

Najefikasniji u srpskom timu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << bio je Boban Marjanović sa 17 poena, kapiten Luka Mitrović postigao je 11, a Nikola Kalinić 10. Grčku ekipu predvodio je Vasilis Spanulis sa 15.

Zvezda je bila bolja u prvom delu, u kojem je imala i šest poena prednosti, a Olimpijakos je prvi put poveo 20 sekundi pre kraja prvog poluvremena.

Drugo poluvreme bilo je neizvesno, a Olimpijakos je bio bolji u završnici i došao do pobede.

Crveno-beli će u poslednjem kolu prve faze Evrolige narednog petka dočekati Laboral Kuču.

Evroliga, deveto kolo

Neptunas – Galatasaraj 82:72

Olimpijakos – Crvena zvezda 64:59

Laboral Kuča – Valensija 20.30

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.