Izvor: RTS, 09.Dec.2021, 06:54

Košarkaši Zvezde dočekuju Olimpijakos u Evroligi

Tim Crvene zvezde domaćin je Olimpijakosu u utakmici 14. kola Evrolige. Duel u Hali „Aleksandar Nikolić“ počinje u 19 časova, a tok i kretanje rezultata možete pratiti na našem portalu.
Košarkaši Crvene zvezde ostvarili su veliku pobedu protiv Zenita u Sankt Peterburgu u prošlom kolu i nameravaju da nastave sa takvim igrama i na svom terenu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Naredna tri kola igraju pred svojom publikom u Hali „Aleksandar Nikolić".
Posle večerašnjeg suparnika Olimpijakosa, crveno-bele očekuje duel sa prošlosezonskim finalistom Barselonom, a potom i sa Bajernom 14. i 17. decembra.
Utakmica Crvene zvezde i Olimpijakosa počinje u 19 časova, njen tok i kretanje rezultata možete pratiti na našem portalu.  
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Printezis o šutevima za pobedu: Volim i podržavam Zvezdu, ali za to treniram

Izvor: B92, 09.Dec.2021

Kapiten Olimpijakosa Jorgos Printezis govorio je pred meč sa Crvenom zvezdom, protiv koje je dva puta pogodio za pobedu...Crvena zvezda i Olimpijakos sastaju se u dvorani "Aleksandar Nikolić" u petak od 19:00, u duelu 14. kola Evrolige...Printezis je govorio o Crvenoj zvezdi, kojoj pruža podršku...

Nastavak na B92...

Kalinić "slomio" Olimpijakos – Zvezda slavila u crveno-belom derbiju!

Izvor: B92, 09.Dec.2021

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Olimpijakos u Beogradu rezultatom 81:76, u meču 14. kola Evrolige.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.