Košarkaši Zvezde animirali klince

Izvor: B92, 20.Sep.2014, 21:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Košarkaši Zvezde animirali klince

Košarkaši Crvene zvezde u sklopu zajedničke akcije sa Čempionom odmerili su snage u izazovu veština sa svojim najmlađim navijačima.

Akcija je održana u tržnom centru Ušće, na jednoj strani našli su se prvotimci ’crveno-belih’ Jaka Blažič, Nemanja Dangubić i Nikola Rebić, a na drugoj deca od šest do 12 godina.

Klinci su imali priliku da od igrača Zvezde nešto nauče, ali i da im pokažu deo svog umeća sa narandžastom loptom.

Veliki >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << broj zadataka koje su Blažič, Dangubić i Rebić zadali jako mladim košarkašima bili su ispunjeni, a ni njima nije bilo lako. Usledilo je dugo deljenje autograma po raznim Zvezdinim obeležjima, majcama dresovima, kao i slikanje sa gotovo svima koji su sa namerom došli da se druže sa Zvezdinim prvotimcima ili su se slučajno našli u prolazu.

Ovo je sjajna stvar. Bravo za Čempion i moju Zvezdu što je ovo organizovala. Klinci su delovali naivno, ali nije uopšte bilo tako. Vidi se da smo zemlja košarke i da svako zna da dribla loptu“, rekao je Dangubić, „Moram da priznam da sam se i ja zaigrao. Nisam ni ja baš puno stariji od ovih momaka“.

Blažiča je dočekalo veliko iznenađenje, pošto se jedan od brojnih učesnika pojavio baš u njegovom dresu.

Baš sam se prijatno iznenadio kada sam video tog dečaka. Ako on više voli košarku i više trenira kada nosi moj dres, ja se osećam sjajno zbog toga“, istakao je slovenački bek, „Crvena zvezda je priredila u ovoj pauzi između dve sezone veliki broj akcija. Od kada sam došao iz Španije bilo je baš puno toga i ja mislim da je to sjajno. Počevši od prodaje sezonskih ulaznica u kojoj su učestvovali neki od mojih saigrača do odnošenja godišnjih karata navijačima na kućnu adresu. Sada su se deca veselila i to je jako bitno, kao i to da zavole košarku još više“.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.