Košarkaši Crvene zvezde stigli u Beograd

Izvor: Studio B, 31.Dec.2015, 13:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Košarkaši Crvene zvezde stigli u Beograd

Košarkaši Crvene zvezde doputovali su u Beograd iz Istanbula pet sati kasnije od planiranog vremena.

Espedicija crveno-belih posle meča sa Efesom u Evroligi, trebalo je jutros da sleti u Srbiju, ali je bila "zarobljena" na aerodromu Ataturk zbog loših vremenskih uslova.

Košarkaši Crvene zvezde su oko 13.30 sati sleteli na aerodrom Nikola Tesla.

Kompanija "Turkiš erlajns" ranije danas otkazala je 265 letova sa glavnog istanbulskog aerodroma i još 35 sa aerodroma "Sabiha Gokčen".

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Košarkaši Zvezde "zarobljeni" na aerodromu u Istanbulu

Izvor: Nezavisne Novine, 31.Dec.2015

ISTANBUL - Košarkaši Crvene zvezde "zarobljeni" su na aerodromu Ataturk u Istanbulu gdje su zbog snijega otkazani mnogobrojni letovi...Kompanija "Turkiš Erlajns" otkazala je 265 letova sa glavnog istanbulskog aerodroma i još 35 sa aerodroma "Sabiha Gokčen", prenio je Rojters...Ekspedicija crveno-belih...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.