Kosanović: Sa najvećom radošću čestitam Zvezdi osvajanje titule

Izvor: Sportske.net, 11.Mar.2018, 22:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kosanović: "Sa najvećom radošću čestitam Zvezdi osvajanje titule"

Trener Napretka veruje da je Zvezda potpuno zaslužila da postane šampion i ne vidi kako može da se to ne desi.

Trener Napretka Milorad Kosanović bio je zadovoljan osvojenim bodom protiv Crvene zvezde, a konferenciju za novinare iskoristio je da svom kolegi Vladanu Milojeviću čestita osvajanje titule!

"Jedno lepo veče u Begradu, odličan teren, dva tima koja su htela da igraju fudbal. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Mi smo u prvom poluvremenu, pogotovo u prvih 20-25 minuta bili ispod svog nivoa. Zvezda je tad imala ne samo inicijativu nego i dosta prekida i mogućnosti da nam da gol. Drugo poluvreme smo igrali dosta bolje, uspeli da postignemo taj gol u poslednjim minutama.

Imali smo možda još nekoliko situacija u kojima smo mogli bolje da reagujemo. Ovim bodom sam više nego zadovoljan, pre svega sam zadovoljan ponašanem mojih igrača. Teško je igrati ovde protiv Zvezde, nije ih lako stalno vraćati nazad. Sa te strane sam dosta zadovoljan
", rekao je Kosanović.

Zvezda je pre ovog kola imala 14 bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Partizan, a sada ima 12.

"Čestitam mom kolegi i prijatelju, ovo nije ni kurtoazija ni izmišljena priča. Zveda je ove sezone toliko ubedljiva, da već danas mogu sa najvećom radošću da čestitam osvajanje šampionske titule. Želim joj sve najbolje, jer tim koji ima ovakve igrače i ovakvog momka  ne može da ne osvoji titulu", rekao je Kosanović.

Milojević se zahvalio, ali je istakao da ništa još nije osvojeno i da ima mnogo da se igra.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kosanović posle Zvezde: Čestitam joj titulu!

Izvor: Mondo, 11.Mar.2018

Milorad Kosanović istakao da je zadovoljan osvojenim bodom, ali i ponašanjem igrača Napretka na utakmici sa Crvenom zvezdom. Strateg Kruševljana čestitao titulu bivšem klubu...Milorad Kosanović i te kako zna da postavi igru svojih timova protiv Partizana i Crvene zvezde...Posle crno-belih na red...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.