Koroman na klupi prvoligaša

Izvor: Mondo, 22.Maj.2019, 09:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koroman na klupi prvoligaša

Nekadašnji kapiten Crvene zvezde novi je trener OFK Žarkova

Foto: MN Press

OFK Žarkovo obezbedilo je opstanak u Prvoj ligi Srbije, ali su čelnici kluba odlučili da promene trenera. Umesto Dejana Rađenovića, koji je preuzeo tim u oktobru 2016, na klupu tima sešće bivši reprezentativac i kapiten Crvene zvezde Ognjen Koroman.

"Poznajem Ognjena i dobri smo prijatelji. Zajedno >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << smo igrali u OFK Beogradu i nedavno završili školovanje za PRO licencu. Siguran sam da je pravo rešenje za nastavak dobre priče u Žarkovu", poručio je za "Sportski žurnal" Rađenović.

Ognjen Koroman (40) tokom igračke karijere nastupao je za Radnički iz Kragujevca, Spartak, OFK Beograd, Terek, Dinamo Moskvu, Krila Sovjetov, bio na pozajmicu u Portsmutu, Inčonu, ali je najveći trag ostavio u Crvenoj zvezdi sa kojom je osvojio prvenstvo i kup.

Za reprezentaciju Srbije upisao je 36 nastupa.

Koroman se "kalio" u prethodnom periodu u omladinskoj školi Crvene zvezde, a prelazak na klupu Žarkova biće mu trenerski debi u seniorskoj konkurenciji.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Koromanu kormilo prvoligaša!

Izvor: Sportske.net, 22.Maj.2019

Bivši kapiten fudbalskog kluba Crvena zvezda Ognjen Koroman danas bi trebalo da bude promovisan kao novi trener beogradskog prvoligaša...Bivši fudbaler i trener mlađih kategorija FK Crvena zvezda Ognjen Koroman (40) spreman je za prvi ozbiljan trenerski izazov u svojoj karijeri...Nakon što je stekao...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.