Konatar: Besana noć pre debija

Izvor: B92, 07.Jun.2020, 23:32

Konatar: Besana noć pre debija

Osim Andrije Radulovića, u trijumfu protiv Radnika, priliku da istrči na Marakanu imao je još jedan izdanak Omladinske škole Crvene zvezde – Marko Konatar.

"Poseban dan za mene. Svakom dečaku koji stasa u našoj Omladinskoj školi i koji voli Crvenu zvezdu je san da debituje za prvi tim. U klubu sam već jedanaest godina i drago mi je što sam ovako rano dobio priliku da zaigram na Marakani. Kad sam saznao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da ću zaigrati, celu noć sam razmišljao o tome. Nastaviću da se trudim i nadam se da će biti još mnogo utakmica u omiljenom dresu", rekao je Konatar za zvaničan sajt kluba.

Dvadesetogodišnji bek je imao sjajnu podršku na tribinama.

"Bili su tu svi, porodica, drugari, devojka. Svi oni su pokušavali da me opuste pre početka meča. Moram da pohvalim i naše navijače koji su bili fenomenalni. Svi volimo da igramo pred što ispunjenijim tribinama i nadam se da će ih iz utakmice u utakmicu biti sve više".

Crvena zvezda je ostvarila još jednu prvenstvenu pobedu što veoma raduje mladog beka.

"Zadovoljan sam partijom ekipe. Uvek može bolje, ali svi znamo da je postojala pauza zbog pandemije korona virusa i da se još uvek vraćamo u onu formu koju smo imali pre "zaustavljanja" fudbala. Nemamo mnogo vremena za slavlje, jer nas već u sredu čeka utakmica u kupu, za koju takođe verujem da ćemo je rešiti u našu korist".

O radu sa Dejanom Stankovićem ima samo reči hvale.

"Fenomenalno je trenirati pod nadzorom legende kluba i evropskog fudbala, kao što je Stanković. Zimus smo se još upoznali na pripremama i sad mogu da kažem da sam se potpuno uklopio u sistem rada. Nastaviću vredno da treniram i da čekam novu priliku", podvlači Konatar.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.