Konačno: Finalni ABA turnir u Laktašima !!!

Izvor: KGsport.info, 14.Mar.2013, 02:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konačno: Finalni ABA turnir u Laktašima !!!

Igokea i zvanično dobila organizaciju završnog turnira najbolje četiri ekipe ABA lige. Josip Bilić najpre odobrio usmeno, a zatim sve zvanično objavljeno na sajtu regionalnog košarkaškog takmičenja. 
Predsednik Igokee, Boris Spasojević izjavio je za “ Novosti“ da je ponuda organizacije prihvaćena:
- Bićemo domaćini fajnal-fora, to je zvanična i definitivna odluka. Za nas je velika čast prilika da ugostimo velike klubove kao što su Crvena zvezda i Partizan, istovremeno i da kao mali grad stanemo uz rame prethodnim organizatorima Ljubljanom, Beogradom i Zagrebom – kaže Spasojević koji je u prethodnim izjavama govorio da nije baš toliko izvesno da Igokea bude domaćin…
Predsednik  Radničkog Ivan Grujin pozdravlja odluku da fajnal-for bude održan u Laktašima.
- Ako je to zvanična informacija, pozdravljamo odluku bez obzira na to što je i Kragujevac konkurisao za domaćina. Igokea je naš sportski prijatelj i dobar domaćin, koji je pravo organizacije izborio na terenu. Na prvom je mestu, a mislim da će tu i ostati. Dvorana u Laktašima je sasvim okej, smeštaj takođe. To je dobar teren na kojem neće biti mnogo pritisaka i nereda. Žao mi je što se ne igra u Kragujevcu, ali mi je drago što su izabrani Laktaši – rekao je Grujin.
Završni turnir ABA lige na parketu KK Igokea biće održan u periodu od 25. – 27. aprila 2013. godine.
Izvor: „Večernje-novosti“ V. PRERADOVIĆ
Foto: ABA liga
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na KGsport.info...






Povezane vesti

Igokea u petak o sporazumu ABA i Evrolige

Izvor: Sportske.net, 14.Mar.2013

I dok je pitanje organizacije završnog turnira konačno rešeno, sporazum ABA lige sa Evroligom još uvek nije do detalja poznat čelnicima Igokee. U petak tim povodom sednica Upravnog odbora.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.