„Komandant“ napustio Skupštinu Zvezde

Izvor: Sportski Žurnal, 20.Okt.2010, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Komandant“ napustio Skupštinu Zvezde

Jedan od vođa navijača Crvene zvezde Marko Vučković, poznat pod nadimkom 'Komandant' podneo je ostavku na članstvo u Skupštini tog fudbalskog kluba.
Vučković je u izjavi dostavljenoj agenciji Beta naveo da je takvu odluku doneo zato što je meta „dirigovanih medija”, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << koji napadima na njega ugrožavaju i Crvenu zvezdu.
- Nažalost, zbog mog članstva u Skupštini poslednjih dana se žestoko napada i Crvena zvezda. Ja Zvezdu volim više od svega i nikada joj neću biti opterećenje. Neću da dozvolim da klub zbog mene ima probleme. Zato sam odlučio da podnesem ostavku na mesto člana Skupštine kluba - rekao je Vučković.
Beogradski mediji u poslednje vreme često optužuju upravu Zvezde da podržava huligane i tu tvrdnju obrazlažu činjenicom da u Skupštini crveno-belih sedi 19 predstavnika „delija”, iako se neki od njih, navodno i Vučković, sumnjiče za teška krivična dela.
- Dirigovani mediji me optužuju za sve ružno što se dešava u ovoj zemlji od prodaje droge, do učestvovanja u nemirima. Pri tom, niko nije izneo nijedan dokaz za svoje tvrdnje. Da je sve to što tvrde tačno - odavno bih bio u zatvoru. Protiv mene za ta dela za koja me lažno optužuju nikada nije pokrenut nikakav postupak - istakao je Vučković.
Marko Vučković je vođa navijačke grupe „Ultra Bojs”, jedne od 14 čiju je zabranu tražio republički javni tužilac Slobodan Radovanović.
Član te grupe je i Ivan Bogdanov, koji je u Italiji uhapšen kao kolovođa huliganskih nereda zbog kojih je prošle nedelje u Đenovi prekinut duel „azura” i Srbije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Marko Vučković napustio Skupštinu Zvezde

Izvor: Mondo, 20.Okt.2010

Jedan od vođa navijača Crvene zvezde Marko Vučković podneo je ostavku na članstvo u Skupštini tog fudbalskog kluba.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.