Koman probio Zvezdinu odbranu! (video)

Izvor: Sportske.net, 18.Sep.2019, 21:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koman probio Zvezdinu odbranu! (video)

Sjajni Ivan Perišić upisao asistenciju.

Crvena zvezda je izgledala odlično u prvih 30 minuta, dobro su se branili i nisu dozvoljavali Bajernu previše šansi, ali su poklekli u 33. minutu.

Nakon izgubljene lopte, Bajern je krenuo u kontru preko Perišića na levoj strani, Hrvat je odmah pronašao Komana u sredini koji je savladao Borjana za 1:0.

Očekujemo reakciju srpskog tima koji nije imao mnogo napada na ovoj utakmici.

Gol pogledajte OVDE.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poluvreme - Zvezda mora da odgovori, kritike defanzivcu (TVITOVI)

Izvor: Sportske.net, 18.Sep.2019

Bajern vodi na poluvremenu...Nakon prvih 45 minuta, Crvena zvezda gubi sa 1:0 protiv Bajerna iz Minhena...Najozbiljnija prilika za Bajern u prvih 20 minuta desila se baš u 20. minutu, lopta se odbila Kutinju koji je odmah šutirao, i bio je neprecizan na sreću srpskog tima...Bajern je bio bolji rival...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.