Kolumbijac koji navija za Zvezdu

Izvor: RTS, 06.Nov.2018, 00:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolumbijac koji navija za Zvezdu

Kamilo Restrepo je iz Kolumbije, iz Medelina. Ima 33 godine i veliki je navijač Crvene zvezde. U našu prestonicu dolazi kako bi pratio meč između Zvezde i Liverpula.
"Sve je počelo posle Svetskog prvenstva 1990, kada sam prvi put gledao Ligu šampiona >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << . Prvi pobednik bila je Crvena zvezda u Bariju, sećam se tog meča protiv Marselja. Potom sam zavoleo Jugoslovenski fudbal, temperament i znanje srpskih igrača, a od tada neprekidno pratim Crvenu zvezdu, najveći tim na Balkanu".

Kamila ne vezuje samo strast prema fudbalu za našu zemlju.
"Moja izabranica je iz Srbije, tako da sam se nedavno upoznao sa srpskim jezikom, govorim pomalo, ali voleo bih da usavršim vaš jezik."
"Za sve nas navijače Crvene zvezde je veliki dar što igramo u Ligi šampiona, grupa je veoma jaka. Ne potcenjujem Pari Sen Žermen i Napoli, ali Liverpul ima bogatu istoriju i tradiciju, zato sam i došao u Beograd da gledam baš ovaj meč."
A evo i ko mu je omiljeni fudbaler.
"Boaći naravno. Volim i golmana Borjana, ali mislim da je najvažniji Zvezdin igrač njena publika, njen 12 igrač. Nadam se da će ljudi iz Srbije nositi ekipu do pobede nad Liverpulom od 1:0", rekao je Karlos.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.