Koliko vredi Dejan Joveljić i da li je Transfermarkt baš toliko pogrešio u proceni? Šta ako eksplodira u derbiju?

Izvor: Sportske.net, 19.Mar.2019, 11:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koliko vredi Dejan Joveljić i da li je ''Transfermarkt'' baš toliko pogrešio u proceni? Šta ako ''eksplodira'' u derbiju?

Posle dva postignuta gola protiv Rada, počele su nove spekulacije o Zvezdinoj potencijalnoj zaradi od budućeg transfera mladog napadača.

Devetnaestogodišnji Dejan Joveljić je prošle godine pokazao da je prevazišao omladinsku konkurenciju i sada, potpuno zasluženo, dobija sve veću minutažu u prvom timu Crvene zvezde.

Svaku ukazanu priliku odlično koristi, redovno daje golove, a protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Rada je proteklog vikenda bio dvostruki strelac.

S obzirom da je Ričmond Boaći povređen, Joveljić je sada u prvom planu uz Milana Pavkova, pa ne bi trebalo da iznenadi ukoliko dobije priliku da se pokaže i dokaže i protiv Partizana u predstojećem 160. večitom derbiju.

A o njegovoj tržišnoj vrednosti se uveliko spekuliše i u medijima i među navijačima Crvene zvezde.

Današnji ''Žurnal'' piše na tu temu i iznosi svoju procenu da Joveljić u ovom trenutku vredi dvostruko više od onoga što piše na specijalizovanom sajtu ''Transfermarkt'', gde je Zvezdin napadač u januaru ove godine procenjen na dva miliona evra.





''Kad bi se transfer Joveljića u inostranstvo realizovao danas, cena ne bi bila manja od četiri miliona evra'', piše, između ostalog, ''Žurnal''.

Ako Joveljić nastavi ovako, nema sumnje da će na Zvezdinu adresu uskoro početi da stižu ponude za Joveljića, pa ćemo videti koliko ovaj momak realno vredi na tržištu...
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

POČELO JE: Štutgart šalje Zvezdi 5.000.000 evra za Joveljića

Izvor: MozzartSport.com, 19.Mar.2019

Tezu da igrače s ovdašnjeg podneblja ne prodaje samo učinak na terenu u Superligi, već i godine, sledeći bi mogao da pokaže ispravom supertalentovani napadač Crvene zvezde Dejan Joveljić. Iako je tek nedavno počeo da dobija šansu u kontinuitetu od Vladana Milojevića, i na poslednja dva prvenstvena...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.