Koliko danas vredi Luka Jović?

Izvor: Sportske.net, 03.Jun.2020, 22:35

Koliko danas vredi Luka Jović?

Srpski fudbaler stigao u Real kao veliko pojačanje pred početak ove sezone.

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Luka Jović je stigao u Real Madrid ove sezone, ali nije uspeo da se dokaže navijačima i stručnom štabu.

Ipak, klub i dalje ima poverenja u njega, tako makar predstavljaju u medijima, pa je za očekivati da i naredne sezone bude u izboru kod Zinedina Zidana.

On je doveden za velikih 60 miliona evra, plus pet za bonuse, a koliko sada vredi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nakon krize zbog koronavirusa?

Danas je tačno godinu dana otkako je stigao u Real Madrid, a cena mu je opala skoro duplo.

Njegova sadašnja vrednost na portalu transfermarkt iznosi 32 miliona evra.

Danas je "As" ponovo pisao o njemu, ponovo u lošem svetlu, ističu da je greška i stavljaju do znanja da ima ugovor do 2025. godine...
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.