Izvor: Piplmetar.rs, 18.Mar.2024, 18:30

Koliko bi Jago mogao da odsustvuje?

Košarkaš Crvene zvezde Jago dos Santos sadržan je u bolnici nakon što je u četvrtak protiv Makabija doživeo blaži potrez mozga, ali i frakturu frontalnog sinusa.
Poraz koji Zvezdi ne menja mnogo na pogledu same tabele, ali poraz koji sa sobom nosi ožiljke koji nisu bili nužni. Jago dos Santos je zadobio udarac od strane Bonzija Kolsona usled čega je došlo do povrede glave, te frakture frontalnog sinusa.
Kako su naveli u saopštenju Crvene zvezde, ovakav vid povrede može da znači i operativni zahvat, ali to će proceniti lekarski tim koji posmatra Brazilca. U svakom slučaju, težina povrede nije naivna i prema dostupnim informacijama,...

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.