Koliki su dometi Zvezde? Vreme će da pokaže!

Izvor: Vesti-online.com, 03.Okt.2015, 19:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Koliki su dometi Zvezde? Vreme će da pokaže!"

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić izjavio je posle ubedljive pobede nad Budućnosti (83:62) da je ekipa još ima prostora za napredak.

- Imali smo težak meč protiv Mege pre dva dana i znali smo da nam dolazi tim. U prvom delu osetio se umor, a pored toga Buducnost je dobro igrala. U nastavku smo imali dobar procenat šuta, 23 asistencije i došli smo do naše igre. Nastavljamo dalje, ali nema puno >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << vremena za napredak. Poželeo bih ekipi Budućnosti da svoje visoke ambicije iskažu ako im se ukaže šansa", rekao je Radonjić na konferenciji za medije u hali Pionir posle utakmice.

Crnogorski trener pohvalio je atmosferu tokom utakmice sa timom iz Podgorice.

- Naši navijači nas prate stalno i nemam nikave zamerke. Mislim da smo uspeli da popravimo segmete igre iz kojih su kreirani laki poeni. Vreme će pokazati koliki su dometi ovog tima - zaključio je Radonjić.

Kapiten Crvene zvezde Luka Mitrović istakao je da je njegov tim zabeležio "važnu pobedu koja je bitna za sticanje pobedničkog karaktera".

- Izuzetno bitna utakmica bez obzira što je drugo kolo jer smo igrali protiv diretnog protivnika. Prvo poluvreme smo igrali slabije u odbrani, dok je drugo bilo primer kako bi trebalo da igramo. Ritam je izuzetno težak, već za dva dana putujemo u Zadar - dodaje Mitrović.

Trener Budućnosti Igor Jovović čestitao je Zvezdi na pobedi, i rekao je da njegov tim još uvek nije potpuno spreman.

- Čestitao bih Zvezdi na boljoj partiji i zasluženoj pobedi. Mi smo se držali do treće četrtine kada je Zvezda napravila razliku i zasluženo privela utakmicu kraju. Ovaj tim je novi, kasno se okupio i kraća nam je rotacija nego prošle sezone. Neki igrači još nisu potpuno spremni za sezonu, ali svakako da moramo bolje - zaključio je Jovović.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.