Kolarov: Ne vraćam se u Zvezdu

Izvor: RTS, 11.Okt.2019, 10:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolarov: Ne vraćam se u Zvezdu

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Aleksandar Kolarov izjavio je da nije realno da se jednog dana vrati u Crvenu zvezdu, već da će karijeru završiti u inostranstvu.
Kolarov, koji je dres Zvezde nosio u mlađim kategorijama, trenutno je u pregovorima oko produžetka ugovora >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sa Romom, a italijanski mediji preneli su i da ima ponudu prvaka Srbije.

"Crvena zvezda je veliki klub, igrao sam za nju kao dete, ali moje ambicije nisu da se vratim u srpski fudbal. Sigurno ću karijeru završiti u inostranstvu", rekao je Kolarov posle prijateljske utakmice reprezentacija Srbije i Paragvaja (1:0) u Kruševcu.
Kolarovu ugovor sa rimskim klubom ističe u junu 2020. godine, ali uprava ima plan da mu ponudi novi.
Prethodnog leta iskusni levi bek dovodio se u vezu sa prelaskom u Inter i Fenerbahče.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.