Kojoj bolje stoji crvena – fatalnoj plavuši ili fatalnoj Ruskinji  FOTO

Izvor: B92, 18.Maj.2023, 20:03

Kojoj bolje stoji crvena – fatalnoj plavuši ili fatalnoj Ruskinji FOTO

Treće veče 76. filmskog festivala u Kanu predviđeno je za premijeru filma "Indiana Jones and the Instrument of Destiny". Poznate ličnosti već su se okupile, a prema poslednjim fotografijama, crvena boja dominirala je među odevnim kombinacijama slavnih zvezda.

Pogledajte večerašnji izbor...

Prva koja je zaokupirala pažnju fotografa je glumica Keli Raderford. Ona je za premijeru pomenutog filma ponela, naravno, crvenu toaletu i crne štikle.

Sledeća >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na redu je ruska glumica Viktorija Bonja, fatalna crnka, koja je telo obavila širokom haljinom od crvenog tila. Celokupno izdanje upotpunila je izuzetno tamnom ,ali efektnom šminkom.

Ne bi trebalo izostaviti ni fatalnu plavušu - Zaru Mekdermot, englesku javnu ličnost, koja se crvenim tepihom prošetala u crvenoj haljini sa otvorenim leđima. Zanimljva je činjenica da se Zara za svečanu priliku odlučila za jednostavnu frizuru, odnosno, visoki konjski rep.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Najlepša žena sveta napravila pometnju u Kanu, njena haljina se vidi jednom u životu FOTO

Izvor: B92, 19.Maj.2023, 09:18

Premijeri filma "Indiana Jones and the Dial of Destiny" na 76. filmskom festivalu u Kanu prisustvovala je glumica i bivša misica – Indijka Ajšvarija Raj...Čuvena glumica je za svečani događaj odabrala poprilično dramatičnu i avangardnu kreaciju koju je upotpunila upečatljivim crvenim karminom...Srebrna...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.