Koje oscilacije? Imamo 3 poraza u ABA i 10 pobeda u EL

Izvor: B92, 05.Mar.2018, 22:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Koje oscilacije? Imamo 3 poraza u ABA i 10 pobeda u EL"

Trener Crvene zvezde Dušan Alimpijević zadovoljan je bio što je njegova ekipa uspela da pobedi Igokeu, iako nije odigrala najbolju partiju ove sezone.

"Čestitam Igokei na odličnoj utakmici, namučili su nas poprilično. Probudili smo se tek u poslednjoj četvrtini, imali smo nekoliko ovakvih utakmica ove sezone i mislim da je kvalitet tima što ni u najboljim mečevima nađemo način i put do pobede", rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je Alimpijević posle meča.

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Igokeu u Laktašima čime su i matematički obezbezdili prvo mesto u ABA ligi pred plej-of.

"Na današnji dan smo i matematički obezbedili prvo mesto u ABA ligi. To je vrlo bitno za nas i važna stavka. Prednost domaćeg terena će nam dosta značiti u doigravanju", kazao je Alimpijević.

Novinare je zanimalo da li trenera Zvezde brinu oscilacije u igri na šta je on rekao sledeće:

"Koje osilacije? Na šta mislite? Imamo tri poraza u ABA ligi i deset pobeda u Evroligi, oscilacija je postojala u finalu Kupa... odnosno to nije oscilacija već je to bila loša igra i loša partija, a kao posledica svega toga je bio poraz od Bamberga", zaključio je šef struke aktuelnog šampiona Srbije i regiona.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

ALIMPIJEVIĆ POBESNEO TOKOM TAJM-AUTA: Hoćete li sada svoj trojici da opalim šamar (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 05.Mar.2018

Trener Crvene zvezde Dušan Alimpijević burno je reagovao na jednom tajm-autu tokom utakmice sa Igokeom u Laktašima. Na udaru mladog stručnjaka su bili Janković, Dobrić i Davidovac Nije Crvena zvezda blistala u Laktašima, ali najvažnije da su crveno-beli slavili protiv...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.