Koga briga za apele - Zvezdini navijači stigli na Park Prinčeva! (video) (foto)

Izvor: Sportske.net, 03.Okt.2018, 18:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koga briga za apele - Zvezdini navijači stigli na "Park Prinčeva"! (video) (foto)

Navijači Crvene zvezde koji su došli do karata za večerašnji meč očito nisu previše marili za apele organizatora susreta.

Šampion Francuske večeras dočekuje Crvenu zvezdu u drugom kolu grupne faze Lige šampiona, a gosti će i pored kazne UEFA imati podršku sa tribina.

Spekulisalo se sa cifrom od oko 2.000 navijača koji su došli do karata za istočnu tribinu.

Na prilazu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << stadionu mogla se čuti pesma Zvezdinih navijača. Većina je već ušla a stadion, a ispred "Parka Prinčeva" zabeležili smo navijače sa Zvezdinim obeležjima. Na tribinama su se navijači Crvene zvezde grupisali na dva mesta.

Organizator je prethodnih dana apelovao na navijače Crvene zvezde da na stadion ne dolaze sa klupskim obeležjima, ali očito da pristalice srpskog kluba nisu previše obraćale pažnju na to.

Meč počinje u 18 časova i 55 minuta.

-

-

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

GRMLJAVINA DELIJA NA PARKU PRINČEVA: Ovako su navijači bodrili Crvenu zvezdu u Parizu pre nego što su se sukobili sa Francuzima (VIDEO)

Izvor: Kurir, 03.Okt.2018

Na stadionu "Park prinčeva" često se tokom večerašnje utakmice orila pesma "Delija".

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.