Kodi Miler-Mekintajer zagonetan  nudi se Zvezdi?

Izvor: B92, 11.Jun.2020, 19:00

Kodi Miler-Mekintajer zagonetan " nudi se Zvezdi?

Kodi Miler-Mekintajer, američki košarkaš koji je prethodne sezone nosio dres Cedevita Olimpije, na Instagram profilu je zagolicao maštu navijača Crvene zvezde.

U košarkaškim krugovima Mekinajter se dovodio u pitanje sa crveno-belima i "storijem" na Instagramu je pratkično potvrdio da razmišlja o prelasku na Mali Kalemegdan.

Doskorašnji plejmejker Cedevita Olimpije bio je jedan od najboljih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << igrača ABA lige.

Odigrao je 21 utakmicu i prosečno je beležio 14 poena, četiri skoka, pet asistencija i jednu ukradenu loptu po meču.

Mekintajer ima 26 godina, studirao je na Univerzitetu Vejk Forest, a profesionalno košarku igrao je u Luven Birsima, Parmi Perm, u Dži ligi u SAD za Teksas Ledžendse, potom u Zenitu iz Sankt Peterburga i klubu iz Ljubljane.

Američki plejmejker je na Instagramu, na informaciju o eventualnom dolasku u Zvezdu, stavio "emoji" koji meditira "🧘🏿‍♂️" i onaj koji razmišlja "🤔".

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Prati ga Partizan, on se nudi Zvezdi! (foto)

Izvor: Sportske.net, 11.Jun.2020

Plejmejker izgleda ima želju da obuče "crveno-beli" dres...Pisali smo da je na radaru Partizana doskorašnji plejmejker Cedevita Olimpije Kodi Miler-Mekintajer...Amerikanac je imao sjajnu sezonu u timu iz Ljubljane, bio je jedan od najboljih igrača ABA lige do prekida, beležio je u proseku 14 poena...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.