Kod Knina napali i tukli goste kafića zbog utakmice Zvezde, petoro u bolnici

Izvor: B92, 22.Avg.2019, 08:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kod Knina napali i tukli goste kafića zbog utakmice Zvezde, petoro u bolnici

Knin -- Grupa maskiranih napadača upala je u kafić kod Knina i fizički napala goste koji su gledali utakmicu Crvene zvezde. U tuči povređeno pet osoba i jedno dete.

Kako navodi hrvatski portal Index.hr, incident se dogodio u opštini Biskupija kod Knina, kada je u kafić u kojem su gosti gledali utakmicu između "Jang bojsa" i "Crvene zvezde" upala grupa maskiranih napadača i fizički ih napala. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

U napadu je povređeno više ljudi, a lokalni portali Feral njuz i Dalmacija danas prenose da je u bolnicu prevezeno petoro ljudi, uključujući i vlasnika kafića, koji je udaren flašom u glavu.

Među povređenima je i devetogodišnje dete.

U međuvremenu oglasila se i policija, iz koje je saopšteno da je privedeno više osoba koje se dovode u vezu sa tim napadom. Iz šibensko-kninske policijske uprave je saopšteno i da se utvrđuju sve okolnosti tog događaja i da policija intenzivno radi na otkrivanju osumnjičenih za krivično delo koje su okarakterisali kao nasilničko ponašanje i nanošenje telesnih povreda.

Iz policije su naveli da je u mestu Udzolje na području Knina u 22.30 nekoliko nepoznatih osoba verbalno i fizički napalo vlasnicu kafića i goste, pri čemu su oštetili i inventar.

Tom prilikom je, kako su naveli, pet osoba lakše povređeno, među njima i jedan maloletnik. Nakon toga oko 22.50 sati u mestu Đevrske, nekoliko za sada nepoznatih osoba je verbalno, a potom i fizički, napalo vlasnika drugog kafića i goste, ali niko nije povređen.

Prema za sada nepotvrđenim informacijama, jedan od napadača imao je mačetu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vlasnik kafića kod Knina: Napali su me jer sam Srbin

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Avg.2019

Boris Petko, vlasnik kafića iz Uzdolja u kojem su sinoć huligani napali goste, kaže da su ga napali jer je Srbin te da su ga maskirani napadači tukli po glavi i nogama..."Dok sam ja branio glavu od udaraca, drugi me mlatio po nogama. Samo sam gledao gde su mi žena i deca", rekao je Petko za Dnevnik.hr...Policija...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Predsjednik SNV o napadu na navijače Zvezde: Divljački i kukavički čin

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Avg.2019

Predsjednik Srpskog narodnog vijeća Boris Milošević reagovao je na fizički sukob gostiju kafića u Uzdolju kod Knina u kojem je povrijeđeno petoro ljudi.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Novi detalji napada na Srbe

Izvor: B92, 22.Avg.2019

Reakcije na brutalan napad na Srbe kod Knina se ne stišavaju, a istovremeno pristižu nove informacije o napadu...Petoro ljudi koji su nakon napada petnaestak maskiranih napadača završili u bolnici sada sudobro i to je najbolja vest nakon brutalnog napada, piše Indeks...U bolnici je, prema zadnjim...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.