Ko o čemu, Tomić o pristupu: Uvertira za plej-of

Izvor: Mondo, 21.Maj.2019, 17:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko o čemu, Tomić o pristupu: Uvertira za plej-of

Očekivanja iz tabora Crvene zvezde pred duel u Železniku protiv FMP-a.

Crvena zvezda i FMP iz Železnika odigraće u sredu meč 8. kola Superlige Srbije.

Šampion regiona i aktuelni prvak Srbije, Crvena zvezda, do sada ima maksimalan skor 7-0, dok je ekipa FMP-a prati sa skorom 6-1 (jedini poraz zabeležila upravo u derbiju 2.kola >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << protiv crveno-belih mts u dvorani „Aleksandar Nikolić").

Trener Zvezde Milan Tomić imaće na raspolaganju sve igrače, koja je na programu od 20 časova u dvorani "FMP Arena".

"Prvi meč protiv FMP-a koji smo dobili u jednoj dobroj utakmici pokazao je sve ono što smo najavljivali pred taj meč, a posebno sada, i nakon odigranih sedam kola u grupi. FMP je izuzetno spremna, talentovana ekpa koja puno trči i ratnički nastrojena ekipa koja ima svoj kvalitet. Moramo da odigramo izuzetno dobru utakmicu, i da odgovorimo na njihovu agresivnu igru koja je njihov zaštitni znak. Zato ponavljam po ko zna koji put, pristup mora da bude pravi, ne sme da bude padova, a ova utakmica će biti dobra uvertira za plej-of koji je sve bliži. Pozivam i naše navijače da dođu na meč jer će sigurno videti dobru utakmicu", rekao je trener cvreno-belih.

Košarkaš Zvezde Ognjen Dobrić bio je učesnik brojnih mečeva sa FMP-om u kome je ponikao i zna odlično i većinu igrača protiv kojih će igrati u sredu.

"Očekuje nas veliki izazov, odličan tim, koji je sav svoj talenat potvrdio i tokom mečeva Superlige. Moramo da odigramo tu utakmicu maksimalno ozbiljno, da odgovorimo na fizičku igru koju FMP gaji već dugo godina unazad, i da se pridržavamo dogovora. Ova utakmica dolazi možda i u pravom trenutku za nas jer se bliži plej-of i upravo ovakvi mečevi sa ekipama koje imaju iskustva igranja i jačih utakmica iz regionalne lige nas očekuju u doigravanju. U dobrom su raspoloženju u prethodnom kolu su pobedili Borac u Čačku što nije nimalo lako, ali naš cilj se zna", rekao je Ogjen Dobrić prvotimac Crvene zvezde mts.

U prvom meču u okviru 2.kola Crvena zvezda mts je pobedila rezultatom 82:65.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Tomić: Duel protiv FMP-a u Železniku uvertira za plej-of

Izvor: RTS, 21.Maj.2019

Trener košarkaša Crvene zvezde Milan Tomić rekao je da je duel protiv FMP-a u Železniku dobra uvertira za plej-of. . "Prvi meč protiv FMP-a, koji smo dobili, pokazao je sve ono što smo najavljivali, a posebno sada nakon...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.