Kladionice se opametile: Zvezda favorit

Izvor: Vesti-online.com, 04.Nov.2016, 09:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kladionice se "opametile": Zvezda favorit

Pre početka Evrolige, malo ko se nadao da će Crvena zvezda da bude ravnopravan rival svim "alama" u Evroligi i da će posle četiri kola da ima skor 2-2. I kladionice su potcenile izabranike Dejana Radonjića, pa su im davale male šanse u prethodnih mečevima.

Pogotovo je bila mizerna kvota u Istanbulu protiv Galatasaraja i u "Areni" protiv desetkovane >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Barselone. Sada u najveću dvoranu na Balkanu stiže "legija stranaca" - Baskonija, ali ovaj put je Zvezda blagi favorit.

Verovatno je tome doprinela činjenica da su gosti iz Vitorije stigli u Beograd bez prve zvezde Italijana sa ogromnim NBA iskustvom, Andree Barnjanija. Kvota na keca je od 1,68 do 1,78 sa tendencijom pada, dok dvojka plaća od 2,10 do 2,20.

Da li će huk 20.000 "delija" da oduva i Baskoniju (nekadašnju Kuću Laboral) kao što je to bio slučaj sa Barselonom pre desetak dana? Meč počinje u petak od 19 časova.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.