Kejn: Spreman sam, znamo kakva je atmosfera u Beogradu

Izvor: RTS, 05.Nov.2019, 20:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kejn: Spreman sam, znamo kakva je atmosfera u Beogradu

Kapiten fudbalera Totenhema Hari Kejn izjavio je da se spreman za duel protiv Crvene zvezde posle oporavka od virusa i da je svestan teškog meča i atmosfere u Beogradu.
Kejn je propustio u nedelju gostovanje Evertonu u Premijer ligi, ali će biti u sastavu za duel sa Zvezdom u 4. kolu B grupe Lige šampiona.

"Osećam >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << se bolje nego prethodnih dana. Uhvatio me je virus, sada sam dobro. Juče sam trenirao, večeras ću takođe i videćemo kako će izgledati sve", rekao je Kejn na konferenciji za medije na stadionu "Rajko Mitić".
Kejn se prisetio prethodnog gostovanja u Beogradu, kada je protiv Partizana u Ligi Evrope završen meč bez golova.
"Sećam se i da sam udario nogom stativu (iz besa). Nije bila moja najbolja utakmica. Sećam se da je bilo teško sa nerešenim ishodom. Verujem da ću odigrati bolje nego tada", rekao je on.
Engleski golgeter svestan je vruće atmosfere sa tribina "Marakane".
"Čuo sam da će atmosfera biti vruća, ali kada izađemo na teren fokusiraćemo se samo na sebe. Zvezda je pokazala da može da nas ugrozi, imala je šanse da izjednači u Londonu, ali nije i moglo je sve da bude drugačije. Moramo da ostanemo skoncentrisani", zaključio je Kejn, dodavši da se nada da neće biti rasističkih ispada kao u Sofiji.
Utakmica između Crvene zvezde i Totenhema igra se u utorak od 21 sat na stadionu "Rajko Mitić".
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

"Verujem da ću protiv Zvezde odigrati bolje nego protiv Partizana"

Izvor: B92, 05.Nov.2019

Hari Kejn izjavio je da se spreman za duel protiv Crvene zvezde posle oporavka od virusa i da je svestan teškog meča i atmosfere u Beogradu...Kapiten Totenhema je propustio u nedelju gostovanje Evertonu u Premijer ligi, ali će biti u sastavu za duel sa Zvezdom u 4. kolu B grupe Lige šampiona..."Osećam...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.