Kavani načeo Zvezdu, da li je sudija pogrešio? (video)

Izvor: Sportske.net, 11.Dec.2018, 22:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kavani načeo Zvezdu, da li je sudija pogrešio? (video)

Prva sporna situacija koštala tim Vladana Milojevića.

Pari Sen Žermen vodi na stadionu Rajko Mitić protiv Crvene zvezde sa 1:0, a strelac je već u devetom minutu bio Edinson Kavani.

Napadu je prethodila čudna situacija u kojoj je Pavkov možda bio i fauliran, ali se sudija Kolum nije oglasio i dopustio igračima francuskog tima da nastave akciju.

Lopta je stigla do Kilijana Mbapea koji je vrlo lako prošao Gobeljića i asistirao Edinsonu Kavaniju kojem nije bilo teško da zatrese praznu mrežu gola Milana Borjana.

Pogodak možete pogledati OVDE.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Marakana videla munjevitog Mbapea, PSŽ vodi (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 11.Dec.2018

Kada je Crvena zvezda izvukla Pari Sen Žermen u grupi Lige šampiona to je značilo da će ljubitelji fudbala u Beogradu uživati u igri Nejmara i Kilijana Mbapea. Upravo je ovaj drugi pokazao koliko je brz i prodoran. Pitanje je da li je bio faul na sredini terena nad Milanom Pavkovim, ali kada već...

Nastavak na MozzartSport.com...

Zvezdaši oštri - Ko je za Kolubaru, a ko "nula" od igrača? (TVITOVI) (video)

Izvor: Sportske.net, 11.Dec.2018

Nezadovoljni navijači Crvene zvezde načinom na koji Vilijam Kolum odrađuje posao na "Marakani", ali i igrom pojedinih izabranika Vladana Milojevića...Favorizovani Pari Sen Žermen vodi na poluvremenu utakmice 6. kola Grupe C protiv Crvene zvezde. Večeras smo videli sličan scenario kao i u prvom...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.